Vapaa-aika

Vapaa-ajalla ylläriylläri olemme kierrelleen paikkoja ja shoppailleet. Olemme käyneet Corralejossa muutamana viikonloppuna. Corralejo on todella kaunis paikka, sieltä löytyy ihania hiekkarantoja, ostoskeskuksia, pieniä katukojuja, monenlaisia aktiviteettejä ja siellä ihmiset osaavat/ymmärtävät paremmin Englantia ja muutamia sanoja Suomea.

Yhtenä päivänä kävelimme kadulla ja siellä oli letintekijöitä, jotka houkuttelivat, niin kauan meitä , että sustuimme ottamaan letit. He niin kireät letit, että päätä särki, illasta revimme suurimman osan leteistä irti.

Nea kävi ottamassa Corralejossa muutaman Henna-tatuoinnin käteen.

Kadulla eräs mies houkutteli meitä katsomaan Corralejossa järjestettyjä aktiviteetteja ja sieltä löysimme kaikille mieluistan aktiviteetin, vesijettiajelun. Varasimme 2vesijettiä  seuraavaksi päiväksi ja ajoimme pareittain jeteillä. Meillä oli opas matkassa, joka meni edeltä omalla veneellä ja otti meistä kuvia (jotka ovat muistikortilla, joten emme voi ainakaa vielä laittaa niitä, koska meillä ei ole tietokonetta mukana). Se oli tämän reissun yksi parhaimmista kokemuksista.

Olemme tutustuneet muutamiin paikallisiin, turisteihin sekä Erasmuksen kautta oleviin opiskelijoihin joiden kanssa olemme viettäneet aikaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ekat päivät

Ekat työpäivät