Matka Suomeen alkoi 28.6, menimme bussilla Fuerteventuran lentokentälle ja lensimme Las Palmasin lentokentälle ja sieltä otimme taksin hotelliin.  Aluksi säädimme respassa, koska meille ei ollut toista huonetta varattuna, loppujenlopuksi saimme huoneet ja menimme suoraan kattoterassin altaalle uimaan, hotelli oli huippu.

 
 Seuraavana aamulla lähdimme aikaisin aamupalan jälkeen Las Palmasin lentokentälle, oletimme, että laukut menevät suoraan Helsinkiin. Seuraava pysähdys oli Oslossa, ja jatkoimme seuraavalla lennolla Helsinkiin. Yksi laukuista oli jäänyt jonnekin välille, jouduimme infon kautta selvittämään asiaa ja he sanoivat, että laukku tulee suoraan Kajaaniin, kun se löytyy. (Laukku löytyi ja saapui suoraan kotiovelle👍🏼😊)

Otimme bussin hotellimme, siellä otimme yö kahteen asti, että saimme huoneen, koska jono oli niin pitkä respassa. Huone oli viihtyisä, nukuimme muutaman tunnin ja aamupalan jälkeen lähdimme lentokentälle, ja lensimme Kajaaniin.
Suosittelemme kaikkia lähtemään tällaiselle reissulle, jos on mahdollisuus. Reissu oli hyvin opettavainen ja jää varmasti mieleen loppuelämäksi, pätkääkään emme kadu.❤️


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ekat päivät

Ekat työpäivät